STIRI SERVICE
03.02.2021

Audi - Pastreaza valoarea automobilului tau!

Servicii de calitate la preturi speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior.
1

Autovehiculele Audi sunt renumite pentru fiabilitate si îsi pastreaza valoarea în timp, fiind foarte important sa fie întretinute si reparate corespunzator, folosind numai piesele de schimb si tehnologiile de reparatie recomandate de producator, astfel încât sa ramâna automobile Audi autentice, indiferent de vârsta.


Tocmai de aceea, te invitam în service-ul nostru, pentru a beneficia de servicii de calitate la preturi adaptate automobilelor produse în 2013 sau anterior si de garantie de 2 ani la piese si manopera, pentru defecte de fabricatie sau montaj.


În plus, normarea reparatiilor se realizeaza conform prescriptiilor fabricantului si se folosesc numai piese originale, ce se potrivesc perfect fiecarui model Audi , asigurând astfel timpi de reparatie redusi.


Toate acestea te vor ajuta sa faci economii în ceea ce priveste costurile de manopera si sa pastrezi valoarea automobilului tau Audi .


Consilierii nostri te asteapta în service pâna la 31 decembrie 2021, pentru a beneficia de ofertele pregatite special pentru automobilul tau si îti stau cu placere la dispozitie, pentru detalii suplimentare si programari.

Te asteptam in service-ul autorizat Audi Scorpion Focsani cu:

  • oferte speciale adaptate varstei automobilului tau
  • gama completa de lucrari de reparatie si intretinere
  • personal calificat conform standardelor fabricantului
  • respectarea tehnologiilor recomandate de producator
  • garantie la piesele de schimb si manopera