STIRI DE LA VOLKSWAGEN
28.01.2020

Noul e-up!

are multe elemente incitante
1

Autonomie
Mai mult decât numai electric până la destinație

Conectivitate
e-up! + Smartphone = Love

Design
Tipic "electric"

Autonomie Mai mult decât numai electric până la destinație
 
Porniți într-o călătorie spontană! Prin tracțiunea sa electrică eficientă, noul e-up! nu crește numai autonomia până la 260 km²⁾, ci și plăcerea de a-l conduce. 

Iar pe drum sunteți optim conectat: de exemplu, la numeroasele stații de încărcare publice pe care le puteți găsi foarte ușor, prin "maps+more"³ în toată Europa. Însă cel mai bun lucru: Tracțiunea fără emisii la nivel local susține reducerea nivelului de CO2. Acest aspect are un efect pozitiv asupra climei.

Conectivitate e-up! + Smartphone = Love
 
Ce au în comun melodiile dumneavoastră preferate, informații actuale din trafic și un apel telefonic în timpul deplasării? Exact, smartphone-ul dumneavoastră! Împreună cu "dock-ul maps+more"4 inclusiv noua aplicație gratuită, reproiectată, pentru iOS și Android, noul e-up! se transformă într-o clipă într-un autovehicul interconectat. Iar cu radioul "composition phone" cu șase difuzoare, disponibil standard, mașina devine un casetofon pe roți. Nu trebuie decât să conectați noul e-up! și smartphone-ul și gata. Fără afișaje complicate...plug & play.

Exterior Evident „e“
 
Noul e-up! este dovada noastră pentru faptul că o mașină mică poate face lucruri mărețe - datorită designului său proaspăt, minimalist. Și bineînțeles și prin dinamica sa propulsie electrică. Acesta poate fi identificat deja de la distanță, datorită părții frontale cu baghetă decorativă de culoare albastră și a emblemei Volkswagen integrate, dar și datorită ledurilor frapante în formă de C.

Alegeți noul e-up! Style, care vă subliniază stilul personal prin culoarea neagră sau albă a plafonului - completată cu oglinzile exterioare negre sau albe, geamurile fumurii din spate, luneta fumurie și roțile din aliaj ușor de 15 inch model "blade"6. Pentru noul e-up! Style sunt disponibile opțional și roți din aliaj ușor de 16 inch, model "upsilon".

sursa: volkswagen.ro