STIRI DE LA VOLKSWAGEN
03.10.2019

Noul Passat

Confortul extraordinar optimizează calitatea vieţii.
1

Confortul extraordinar optimizează calitatea vieţii. Sunteţi şi dumneavoastră una dintre acele persoane foarte ocupate, care trebuie să călătorească adeseori în interes de serviciu şi/sau poate sunteţi managerul cotidianului familiei? În ambele cazuri, este foarte important pentru dumneavoastră să aveţi un automobil fiabil, care să vă susţină fără greş. Noul Passat este partenerul ideal, sarcina sa fiind să vă facă dumneavoastră viaţa mai uşoară. Datorită funcţiilor sale intuitive, fiecare călătorie devine o experienţă specială, pe care o veţi savura în confort deplin.

Eleganţă şi dinamism în toate detaliile.

Exterior

Noul Passat îmbină caracterul practic cu contururile sportive, beneficiind de un design de ansamblu rafinat. Cu silueta sa fluidă şi liniile clar definite, este un automobil extrem de estetic. Grila distinctivă a radiatorului şi semnătura luminoasă atrag rapid atenţia.Exteriorul este marcat de o expresivitate pronunţată, cu finisaje de calitate superioară. Barele de protecţie din faţă şi din spate, farurile LED sau farurile opţionale matrix LED şi blocurile optice LED noi din spate impresionează de a prima privire, graţie designului lor modern. 

Gama de jante este foarte variată1, conţinând alături de modelele standard, şi jantele din aliaj uşor Sebring de 17 inchi cu finisaj High Gloss Steel Dark, jantele din aliaj uşor Liverpool de 18 inchi cu finisaj Adamantium Dark sau modelul Bonneville, cu finisaj burnished Black. Din gamă face parte şi modelul Pretoria de 19 inchi, cu finisaj Matt Dark Graphite. 

Un concept avansat pentru interior.

Interior


De cum veţi intra în maşină, veţi percepe imediat atmosfera pe care, de regulă, o asociaţi cu automobilele premium. Spaţiul oferit de noul Passat creează o senzaţie inedită de libertate. Interiorul este aerisit şi uşor, părând astfel şi mai mare decât este oricum, inclusiv datorită decorurilor orizontale de pe planşa de bord, cu treceri fluide spre portiere. Materialele de calitate superioară şi claritatea designului accentuează caracterul premium al interiorului. Veţi fi impresionat însă şi de spaţiul generos de la nivelul picioarelor.

Consola centrală cu compartimentul mare de depozitare, planşa de bord elegantă şi elementele de decor de calitate îmbină rafinamentul şic cu ordinea şi funcţia.

Luaţi loc şi probabil că nu veţi mai dori să coborâţi prea curând. Scaunele cu tetiere adaptabile îndeplinesc cele mai ridicate standarde în privinţa esteticii, dar şi a confortului.

Creaţi accente luminoase individuale.

Iluminarea ambientală


Interiorul Passat se prezintă mereu în cea mai bună lumină: iluminarea ambientală opţională vă permite să vă creaţi ambianţa luminoasă preferată în interiorul maşinii. Iluminarea este disponibilă în două variante cu 10 sau 30 de nuanţe diferite, astfel că veţi putea crea atmosfera potrivită fiecărei stări de spirit: de la o lumină discretă, calmă, la una puternică, strălucitoare. Puteţi ajusta bandourile luminoase foarte simplu, folosind afişajul sistemului dumneavoastră radio sau de navigaţie.

 

Descarca Catalog

Sursa: Volkswagen Romania