STIRI DE LA VOLKSWAGEN
09.09.2019

Volkswagen a început ultima etapă de testare a noului Golf

08.09.2019
1

Volkswagen a început ultima etapă de testare a noului Golf
→ Dezvoltarea noului model este în curs de finalizare: Volkswagen testează intensiv noul Golf1 folosind prototipuri camuflate;

→ Premieră mondială în toamna lui 2019: cea de-a opta generație Golf va fi digitală, inteligentă și conectată.

Wolfsburg - Noul Golf se aproprie de linia de start, marcând cea de-a opta generație a unuia dintre cele mai populare automobile din lume. Acest bestseller, fabricat în peste 35 de milioane de unități, va pătrunde într-o nouă eră cu ajutorul inovațiilor digitale și de design: cea a condusului electric, a unui ecosistem interior complet digitalizat și conectat, a condusului asistat de tehnologii, precum și a funcțiilor și serviciilor fundamentate online.

Camuflajul redat de dungile albe și negre permite privitorilor să observe un automobil în cinci uși și impunător, fără să mascheze modelul acestuia, imposibil, de altfel, datorită ADN-ului vizual inconfundabil. Mai mult, denumirea modelului este integrată discret pe ușile laterale ale automobilului. 

Camuflajul nu expune, însă, detaliile fine ale noului design. Klaus Bischoff, Director de Design Wolkswagen, spune despre vehicul că: "Momentan, nu vom dezvălui toate detaliile noului Golf, dar vă puteți face o idee destul de clară despre eleganța și armonia cu care a fost proiectat. Generația următoare va atrage cu siguranță toate privirile!". 

Cea de-a opta serie Volkswagen Golf va fi lansată, în premieră mondială, în toamna lui 2019.

 

1)  Noul Golf nu este comercializat încă în Europa