STIRI SERVICE
03.03.2021

Volkswagen - Pastreaza valoarea automobilului tau!

Servicii de calitate la preturi speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior.
1

Autovehiculele Volkswagen sunt renumite pentru fiabilitate si îsi pastreaza valoarea în timp, fiind foarte important sa fie întretinute si reparate corespunzator, folosind numai piesele de schimb si tehnologiile de reparatie recomandate de producator, astfel încât sa ramâna automobile Volkswagen autentice, indiferent de vârsta.


De aceea, te invităm în service pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate vârstei automobilului tău: până la 30% reducere pentru piese de schimb. În plus, beneficiezi de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj.


În plus, normarea reparatiilor se realizeaza conform prescriptiilor fabricantului si se folosesc numai piese originale, ce se potrivesc perfect fiecarui model Volkswagen, asigurând astfel timpi de reparatie redusi.


Toate acestea te vor ajuta sa faci economii în ceea ce priveste costurile de manopera si sa pastrezi valoarea automobilului tau Volkswagen.


Consilierii nostri te asteapta în service pâna la 31 decembrie 2021, pentru a beneficia de ofertele pregatite special pentru automobilul tau si îti stau cu placere la dispozitie, pentru detalii suplimentare si programari.

Te asteptam in service-ul autorizat Volkswagen Scorpion Focsani cu:

  • oferte speciale adaptate varstei automobilului tau
  • gama completa de lucrari de reparatie si intretinere
  • personal calificat conform standardelor fabricantului
  • respectarea tehnologiilor recomandate de producator
  • garantie la piesele de schimb si manopera